Saturday, November 12, 2011

one year with you :)


8 november 2011 lalu,genap setahun kita...kejap kan masa berlalu.hee..teringat kembali mcm mana dulu kan.hahaha..
untuk awak,MR CB : thanks everything selama setahun ini..awak baik terhdp saya..n evrythng tak terkira an.we have some laugh,love,happiness,sharing n mcm-mcm la kn.thanks byk luangkan masa untuk saya.hee.kadang kala we have some fight each other,but alhmdulilah, we get back our rhythm after that...:)
semoga jodOh kita berkekalan hingga akhirnya dengan izin NYA :)


 i'm always try my best for you..i love u,my dear..:)


untuk kali pertama selps setahun kite berjumpe di mid pd 10 nvmber 2011..thanks sudi luangkan masa untk berjumpe walaupun tak lama sangat kan..thanks awak..mlm tu,awk buat sy terharu dengan tekad awak itu..thanks a lot.insyaALLAH,kita berdoa pada DIA berhrp yg terbaik nanti..sy cuba yg terbaik.. :D


moga ada rezki ,kita berjumpa lagi..awak yang jauh di sana,jaga diri selalu..
i'm here with you always :)





i have song for you.. i love you, safuan ..:)

5 comments:

ezzaty said...

tahniah sue!! jage dia elok-elok (:

aku doakan korang sampai bile-bile

p/s : aku xknal r konyer sape.tunjuk gambar sikit (:

nicksuhailee said...

hee..thanks a lot zaty,,insyaALLAH..doakan jodoh ak berkekalan hndaknya dgn dy..hee..thanks zaty..:)
ko pon moga jumpe yg terbaik ea sayg :)
gmbr kt profile pic fb tu,gmbr dy :)

bella said...
This comment has been removed by the author.
Hunnym Syot =) said...

congrat dear!:)
selamat ketemu yee junior!! hehe

nicksuhailee said...

@ hunnym syot ....thanks a lot ya ..hehehe
selmat bertemu jua senior..hehe :)